Gå til hovedindhold

Mit virk >

Hvad sker der hos myndighederne?

Her kan du se, hvordan andre myndigheder udvikler løsninger på Virk og hvilken inspiration, du kan hente.

På myndighedssiden er der en række spændende tiltag i gang, som udvikler Virk som platform. Du kan hente inspiration og erfaring fra dine kolleger. Se her hvilke projekter, der er igang:

Finanstilsynet er igang med at lægge et større antal løsninger på Virk. Som led i processen anvender man aktiv brugerfeedback til en løbende revision af løsningerne i brug. Og man redigerer sprog og vejledning på introsider for at give brugerne den bedste og mest direkte vejledning. Kontakt Pernille Hunæus Thyrring på 33 55 83 15 eller pet@ftnet.dk, hvis du vil høre mere. 

Spillemyndigheden er i gang med en samlet gennemgang af deres blanketter på Virk og introsidernes opbygning. En udfordring er tunge vejledninger og upload af større mængder af filer. Her vil de blandt andet bruge modalvinduer til at lette overblikket for brugerne over, hvilke vejledninger de skal anvende.

Sammen med to andre myndigheder har Spillemyndigheden desuden fået udviklet et særligt modul til medsignering, som kan bruges når to eller flere skal underskrive en blanket digitalt.

Kontakt fuldmægtig Camilla Viebjerg Snedker på 72 38 79 13 eller via https://spillemyndigheden.dk/kontakt, hvis du vil høre mere.

 

Print Facebook LinkedIn Twitter Mail Facebook LinkedIn Twitter Mail If you share the content, the provider of the service will set one or more cookies on your computer.